Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 03/776.35.84

  Over ons

  header-1Een goede verzekering is één ding, maar wilt u ook dat die snel zijn nut bewijst wanneer zich effectief een schadegeval voor doet? Kies daarom voor een makelaar waar u zich goed bij voelt en die u vertrouwt.

  Als u zorgeloosheid wenst in de zin dat u zelf niet wil omkijken naar uw polis, dan kiest u best de service van een iemand die u eerlijk adviseert, uw dossier regelmatig opvolgt, zelf contact opneemt met de hersteller en zo verder.

  Het nut van een goede makelaar is dat hij samen met u de verzekering opstelt. Dit door uw situatie te analyseren en uit te maken waar uw prioriteiten liggen. In een notendop: een goede verzekering is een gepersonaliseerde verzekering.

  Ga niet automatisch een verzekering aan bij uw bank omdat u daar een woningkrediet, lening voor uw wagen of spaarrekeningen heeft. Bij schade zal u aangewezen zijn op een hoofdkantoor, in plaats van de persoon die u de verzekering aanbevolen heeft in uw bankkantoor.

  Waarom precies voor Hylebos kiezen?
  Wij onderscheiden ons wanneer zich een schadegeval voor doet. Wij nemen bij schade het herstel en de opvolging in handen, in samenspraak met de klant. Op dit vlak gaan wij verder dan de klassieke verzekeringsmakelaar.
  Met onze vastgoedpijler hebben wij een uitgebreid netwerk van herstellers en experten, wat er voor zorgt dat u snelle en deskundige hulp krijgt.

  Kom daarom eens bij ons langs. Wij staan er op om u persoonlijk te kennen, en u vanaf het afsluiten van een verzekering tot bij uitbetaling na schade bij te staan.


  Ons team

  Hylebos Luc

  Zaakvoerder
  03 376 3112
  BIV 200405
  luc@hylebos.be

  Mail mij

  Verstraeten Pieter

  Zaakvoerder
  03 376 3111
  BIV 509944
  pieter@hylebos.be

  Mail mij

  Foubert Tom

  Zaakvoerder
  03 376 3113
  FSMA 11485
  tom@hylebos.be

  Mail mij

  Onze partners