Heeft u vragen? Bel ons op het nr. 03/776.35.84

  Over ons

  header-1Sinds 1970 is ons kantoor actief in het Wase verzekeringswezen voor particulieren en kleine ondernemingen.

  Hierbij zijn we gespecialiseerd in volledige en snelle afhandeling van schadegevallen : hulp en bijstand bij schade, directe voorschotten indien nodig, snelle expertise, begroten van schade en herstellingen en alle bijstand bij herstellingen.

  Onze  service stopt niet bij het ondertekenen van een verzekeringscontract !

  We hebben meer dan 40 jaar ervaring in verzekeren en schaderegeling.  Deze ervaring stellen  wij graag ter beschikking van onze klanten.  Zo worden zij professioneel begeleidt  in hun keuze en met woord en daad bij gestaan in geval van schade.  Onze klant staat  centraal en heeft bij ons één en hetzelfde aanspreekpunt, zowel bij het onderschrijven van een polis als bij het regelen van schade.

  Door dit persoonlijk contact kunnen we onze klant optimaal beschermen, zowel op financieel, als op persoonlijk vlak. Denkt u bijvoorbeeld maar aan volgende situaties:

  • Wenst u een nieuwe wagen? Wij helpen u bij de financiering  en het verzekeren ervan.
  • Wenst u advies rond het verwerven van een eigendom? Wij maken u wegwijs in de wirwar van kredietverstrekking, juridische adviezen en technische bijstand.  Wij bieden U een verzekering op maat aan die door preventie en risicobepaling voor 100% sluitend is.
  • Wenst u op een verstandige manier aan pensioenplanning te doen zonder andere risico’s uit het oog te verliezen? Aan de hand van uw doel stellen wij u een gepast pensioenspaarplan voor.
  • Wenst u uw gezin te beschermen met een hospitalisatieverzekering? Wij bekijken samen met u wat voor u de beste oplossing is.
  •  …..

  Een specifieke vraag of een algemeen advies? Bij ons kan u altijd terecht.


  Ons team

  Hylebos Luc

  Zaakvoerder
  erkend verzekeringsmakelaar en erkend vastgoedmakelaar

  Mail mij

  Verstraeten Pieter

  Medewerker Immobiliën,
  Stagiair vastgoedmakelaar

  Mail mij

  Foubert Tom

  Bachelor financiën en verzekering,
  Medewerker verzekeringen

  Mail mij

  Heyninck Vanessa

  Vastgoedbediende,
  Medewerker Immobiliën,
  onthaal

  Mail mij

  Onze partners